„U” Cluj a obținut doar un egal acasă, cu Oțelul

de admin

În această seară, „Universitatea” Cluj a întâlnit pe teren propriu formația Oțelul Galați, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Primul gol al partidei a for marcat rapid, de Cleiton, în primul minut de joc. “Universitatea” a construit un frumos contraatac, iar Cleiton a ajuns față în față cu portarul Oțelului, căruia i-a trecut balonul printre picioare.

Minutul 11 a adus primul cartonaș galben al partidei, pentru Da Silva, și totodată o lovitură liberă periculoasă pentru gazde, executată de pe linia laterală a careului mare.

“U” Cluj a fost cea mai periculoasă formație de pe teren pe parcursul primei reprize.

Cu toate acestea, și Galațiul a fost aproape de egalare. În minutul 17, gălățenii au scăpat pe contraatac, însă Balauru a respins cu succes șutul puternic trimis de oaspeți din apropierea colțului careului mic al portarului.

În minutul 22, Sipovic trimite mingea cu piciorul în propria mână, în careul oaspeților, dar centralul Marcel Bîrsan nu dictează penalti.

Pestana vede cartonașul galben în minutul 23, pentru proteste la adresa arbitrului Bîrsan, care a refuzat acordarea unui alt penalti pentru clujeni.

Aurelian Pătrașcu vede și el cartonașul galben în minutul 30.

Galațiul reușește să egaleze în minutul 32, prin Gabriel Paraschiv, care a introdus mingea lejer în poarta lui Balauru, dintr-o aglomerare de jucători.

Sipovic primește cartonașul galben pentru un fault comis la mijlocul terenului.

Primele schimbări au fost efectuate în contul ambelor formații doar după zece minute scurse din repriza secundă. La “U” Cluj a intrat pe teren Năstăsie în locul lui Pestana, iar pentru echipa oaspete a intrat pe teren Gabriel Viglianti în locul lui Silva.

Vasile Gheorghe a executat o lovitură liberă în minutul 65, de la zece metri distanță față de careul mare, însă mingea a fost respinsă cu greu, de lângă bara laterală, de portarul Oțelului.

Încă un jucător al oaspeților a primit cartonaș galben în minutul 75. Sîrghi a fost cel avertizat.

După ce Eduard Nicola a fost introdus pe teren în locul lui Dos Santos (min 79), „U” Cluj a apelat la ultima schimbare în minutul 83, când Paraskevas i-a luat locul căpitanului Sisi.

Ultimul minut de prelungiri a adus cea mai mare ratare a partidei. Cleiton a scăpat singur cu portarul, fără marcaj, însă a trimis balonul slab spre Braneț, care a respins cu mâna.

Iată echipele de start:

„U” Cluj: Balauru, Raul Ciupe, Zsolt Szilagyi, Erico Da Silva, Valeriu Lupu, Aurelian Pătrașcu, Vasile Gheorghe, Pestana, Alex Dos Santos, Octavian Drăghici, Cleiton.

Oțelul Galați: Braneț Cristian, Cirja Marian, Laurențiu Iorga, Cristian Sîrghi, Enes Sipovic, Jaka Stromajer, Gabriel Giurgiu, Ionuț Neagu, Silva Magalhaes.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.