Tişe, ameninţat cu moartea de Uioreanu

de admin

Invitat la Realitatea FM Cluj, vicepreşedintele PDL, Alin Tişe, a făcut astăzi câteva dezvăluiri legate de comportamentul contracandidatului său la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, din perioada campaniei electorale.

Potrivit dânsului, în noaptea de dinaintea alegerilor, în stradă, la ieşirea din sediile de partide, pe Bulevardul Eroilor, Horea Uioreanu, împreună cu un individ cu ceafa groasă, care a făcut obiectul unor dosare în instanţă după referendum, l-au ameninţat pe Alin Tişe.

„Nu vreau să fac caz din acest lucru pentru că aparţine de trecut, dar e o realitate. Oare cum poţi să păstrezi o relaţie normală cu un om care te ameninţă cu moartea? Strigau „Te omor!”. Nu ştiu dacă era sub influenţa unor substanţe domnul Uioreanu. Am văzut că sunt doi, iar eu eram singur, aşa că m-am îndreptat spre partea stângă, spre Cofetăria Carpaţi. Nu am iniţiat un proces la adresa lor pentru că erau doi, iar eu singur, şi nu aveam martor. Cu toate acestea, gestul lor m-a lăsat cu un gust amar”, a declarat Tişe pentru ClujAzi.ro.

Acesta spune că nu resimte niciun fel de frustrare legată de faptul că Uioreanu a adunat cele mai multe voturi în judeţ, şi consideră că important este şi faptul că l-a întrecut pe Uioreanu în Cluj-Napoca, cu peste 9.000 de voturi, iar la oraş oamenii sunt mai informaţi şi mai greu de manipulat.

„E suficient să îl asculţi, ca să vezi pe mâna cui a încăput judeţul”, încheie Tişe.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.