Tinerii liberali îl invită pe Emil Boc să testeze cu skateboard-ul său, trotuarul din Bună Ziua

de Otilia Muresan

 

Potrivit tinerilor liberali, trotuarul de pe strada Bună Ziua, promis locuitorilor de către Emil Boc în campania ce s-a încheiat în 10 iunie, a rămas în continuare impracticabil, iar sute de clujeni sunt obligaţi zilnic să se deplaseze pe carosabilul intens circulat pentru că primarul Boc a promis, dar nu a mai făcut.

Lucrările de reabilitare a trotuarului de pe Bună Ziua, ce se întinde pe o lungime de 2,8 km, au fost sistate. „Deşi mai este de executat doar turnarea unui strat subţire de asfalt peste pietrişul de umplutură încadrat între borduri, municipalitatea se preface că nu-şi cunoaşte atribuţiile pasând problema în curtea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri, care la rândul ei motivează că trotuarul este responsabilitatea Primăriei”.

Tinerii liberali consideră că din tot acest joc de glezne al primarului Boc au de pierdut locuitorii cartierului Bună Ziua care îşi riscă viaţa pe carosabil, întrucât pe pietrişul de umplutură nu se poate merge. Situaţia devine cu atât mai gravă cu cât, odată cu începerea anului şcolar, sute de copii sunt expuşi incidentelor auto.

Organizaţia de Tineret a PNL Cluj-Napoca îl invită pe domnul primar Emil Boc să testeze pe skateboard-ul său starea actuală a trotuarului.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au declarat că ultima parte a proiectului, turnarea stratului de asfalt, este într-adevăr sarcina Direcţiei de Drumuri. „Aşa au fost discuţiile cu această parte încă de la început”, a declarat purtătorul de cuvânt Mirela Ogruţan.

 

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.