Spitalele clujene vor avea biblioteci din donații

de Otilia Muresan

Clujenii care doresc să doneze cărţi pentru proiectul Asociaţiei Femeilor de Afaceri Cluj „Mini-biblioteci pentru sănătate” pot face acest lucru în cadrul Târgului de Carte și Lectură pentru Suflet “BookShow”, care se desfăşoară în perioada 4-7 octombrie în vechiul Hotel Continental. Cărţile vor fi colectate într-un spaţiu amenajat special pentru acest lucru. Toţi cei care donează o carte vor primi în dar din partea AFA Cluj o fotografie făcută într-un studio profesionist amenajat pe perioada târgului la Hotel Continental.

Timp de patru zile, hotelul din inima orașului își va regăsi aura culturală prin evenimentele organizate în cadrul târgului de carte, pornind de la expoziții de pictură, fotografie, până la seri de poezie, cursuri de bune maniere în lectură, teatru și altele. Târgul se deschide joi, la ora 10.00, şi va oferi cărți la prețuri promoționale tuturor celor ce trec pragul Continentalului.

Precizăm că proiectul “Mini-biblioteci pentru sănătate” a debutat în iulie 2012, până în prezent adunându-se peste 7.000 de volume care au fost distribuite în Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, Clinicile de Pediatrie I, II şi III, Institutul Inimii, Clinica de Psihiatrie Secţia Copii şi Clinica de Psihiatrie Secţia Adulţi.

 

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.