Sinucidere ȘOCANTĂ! Fata din Bacău a băut SPIRT și și-a dat singură foc

de clujazi

Sinucidere ȘOCANTĂ! Fata din Bacău a băut SPIRT și și-a dat singură foc. Sinuciderea unui adolescent de 16 ani din comuna Bogdănești din Bacău a șocat comunitatea locală și a lăsat întrebări fără răspuns. Potrivit surselor judiciare, adolescenta era considerată o persoană retrasă .

În dimineața în care și-a luat viața, adolescenta a fumat un pachet de țigări. A și băut spirt, iar apoi și-a turnat benzină pe corp și și-a dat foc în grădina casei sale. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit luni, 9 ianuarie, în jurul orei 6:30, de către membrii familiei.

Acest eveniment tragic a lăsat comunitatea în stare de șoc și durere. Multe persoane se întreabă ce ar fi putut să fi făcut diferit pentru a-l fi ajutat pe adolescent. Sinuciderea tinerilor este o problemă serioasă și complexă care necesită abordări multiple și susținerea de la nivelul comunității, familiei și serviciilor de sănătate mentală. Este important să se ia în considerare semnalele de alarmă. De asemenea e important să se acorde sprijin imediat persoanelor care ar putea fi în pericol.

Vezi și: ”Bătăușa” din Florești s-a ales cu dosar PENAL. E cercetată pentru loviri

Sinucidere ȘOCANTĂ! Fata din Bacău a băut SPIRT și și-a dat singură foc

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.