”Bătăușa” din Florești s-a ales cu dosar PENAL. E cercetată pentru loviri

de clujazi

”Bătăușa” din Florești s-a ales cu dosar PENAL. E cercetată pentru loviri. Femeia care a lovit aseară un bărbat pentru că a staționat câteva minute pe parcarea ei, s-a ales cu dosar penal. Bărbatul agresat a decis să depună plângere, după incidentul de ieri.

Potrivit informațiilor noastre, bărbatul a depus plângere la Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti, în cursul zilei de azi.

Conform procedurilor, femeii i se va deschide un dosar penal penal pentru loviri.

Vezi la finalul articolului imaginile în care femeia îi trage o palmă. Martorii spun că acesta a fost mereu în defensivă, și că femeia l-a lovit de mai multe ori.

Bărbatul a declarat aseară că nu ar lovi o femeie în niciun context. ”Cum să dau într-o femeie? Vă dați seama că o puteam face, dar eu sunt crescut altfel. Sunt din zona de munte a Clujului!”

Știrea inițială:

O femeie din Florești a bătut un bărbat pentru că i-a ocupat juma’ de parcare. Scandal uriaș la Florești, lângă parcul de copii de lângă Jysk. Un bărbat a fost lovit cu pumnii și palmele, pentru că a pătruns un pic cu mașina pe parcarea unei femei.

Bărbatul a staționat acolo, preț de câteva minute, până a intrat în magazinul Profi ca să își cumpere țigări. La întoarcere îl aștepta femeia din imagini, care spune că este proprietara parcării. Aceasta l-a lovit în repetate rânduri pe bărbat, i-a dat cu pumnii și palmele și i-a lovit și mașina. De asemenea l-a înjurat și a făcut scandal.

Depășit de situație, bărbatul a chemat în ajutor un echipaj de poliție. În imaginile de mai jos, la minutul 00:15 se poate vedea cum femeia îl lovește, apoi șoferul se baricadează în mașină. Plină de furie, femeia îi dă cu pumnii în geam. Polițiștii au aplanat conflictul, și i-au legitimat pe cei implicați.

Vezi și: O femeie din Florești a BĂTUT un bărbat că i-a ocupat juma’ de parcare – VIDEO

”Bătăușa” din Florești s-a ales cu dosar PENAL. E cercetată pentru loviri

You may also like

2 comentarii

Anubis 13 ianuarie 2023 - 12:47

Cata personalitate pe nebuna asta…

Răspunde
Szliard 11 ianuarie 2023 - 13:34

Mizerie de femeie, cu probleme la cap! Vai amar de amărâtul care trebuie sa stea cu ea, zilnic!😀😀

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.