Ponta: Nu vreau să facem vreo comisie de etică, să ne facem de râs cum s-a făcut PDL

de admin

Premierul Victor Ponta a anunţat, ieri, la Slatina, că el este cel care va decide pe cine trece pe listele PSD, menţionând că nu are de gând să înfiinţeze vreo comise de etică precum cea de la PDL, considerând că democrat-liberalii s-au făcut de râs cu această comisie.

“Nu vreau să facem o comisie ca să ne facem de râs cum s-a făcut PDL, pentru că au făcut comisia acestei Ana Ipătescu a secolului XXI şi nu a băgat-o nimeni în seamă. Nu au făcut altceva decât să se facă de râs. Aţi auzit: doamna Udrea candidează, domnul Igaş candidează, mai rămâne să candideze şi domnul Apostu, de la Cluj, că tot s-a întors la catedră şi nu o bagă în seamă pe Macovei, cu comisia ei”, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă la Slatina, liderul PSD, Victor Ponta, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Cel puţin la Cluj, Comisia de Etica impusă la nivel naţional de către Emil Boc, a avut un aport hotărâtor în cazul unor membri de partid precum Sorin Apostu şi Radu Bica, pentru care s-a decis excluderea din organizaţie.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.