PDL: Social-democrații clujeni învie aroganța din vremea guvernării Năstase

de admin

În ultima săptămână a fost lansat un adevărat duel al replicilor între organizațiile județene ale PSD și PDL, pornind de la acuzațiile făcute de președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, la adresa lui Emil Boc.

Lăpușan îl invita pe edilul municipiului Cluj-Napoca să fie primar.

“Sporovăiala PSD Cluj, la care suntem părtaşi în aceste zile, demonstrează faptul că la PSD a înviat foarte repede aroganţa şi nesimţirea din vremea guvernării Năstase. PSD Cluj nu este altceva decât un ceas cu cuc stricat, chiar dacă guvernarea nu merge deloc cucul iese de câteva ori pe zi şi cântă … tot felul de lucruri. Ar fi mai bine pentru Cluj dacă ceasul ar merge iar cucul ar învăţa să vorbească mai puţin. Fără nici un fel de realizare semnificativă, PSD Cluj pune de fiecare dată aceeaşi placă uzată cu greaua moştenire, populismul şi demagogia. Trebuie să le reamintim însă PSD-iştilor clujeni faptul că PDL şi prim-ministrul de la vremea respectivă, Emil Boc, au reuşit să stabilizeze macroeconomic ţara, cu măsuri, e drept, dureroase însă atât de necesare, datorită cărora, acum, plagiatorul Victor Ponta îşi poate permite să risipească, fără discernământ, banul public”, se arată într-un comunicat al PDL.

Potrivit democrat-liberalilor clujeni, PSD Cluj se foloseşte de minciună, de manipulare şi de omisiune, pentru a prezenta faptele guvernului Boc şi pentru a ascunde de fapt greşeliile propriului guvern.

“Cu toate acestea, locuitorii municipiului Cluj-Napoca nu s-au lăsat manipulaţi la alegerile locale din iunie 2012 de aceste trucuri ieftine. În contrapondere, le solicităm celor din PSD Cluj să ne spună care sunt măsurile concrete pe care le-a luat propriul guvern, guvernul Ponta, pentru a sprijini judeţul Cluj, din punct de vedere al alocării fondurilor către unităţile administrativ teritoriale, infrastructură, menţinerea locurilor de muncă, investiţii, lucruri de care judeţul Cluj nu a fost privat în vremea guvernării Boc”, se mai arată în poziția exprimată de PDL.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.