PDL Cluj: Atacurile lui Remus Lăpuşan ascund propria incompetenţă

de Otilia Muresan

Atacurile preşedintelui PSD Cluj, Remus Lăpuşan, la adresa primarului Emil Boc şi a evenimentelor organizate de administraţia locală, ascund frustrarea cauzată de propria incompetenţă de a gestiona problemele reale cu care se confruntă cetăţenii judeţului Cluj, se arată în comunicatul trimis de PDL Cluj.

Domnul Remus Lăpuşan, în calitate de consilier judeţean, în loc să se preocupe de administrarea eficientă a judeţului, acolo unde USL Cluj este acum la putere, încearcă să arunce cu noroi în evenimentele desfăşurate în municipiul Cluj-Napoca, unde prezenţa primarului Emil Boc este un lucru firesc şi cât se poate de normal. Nu vrem să credem că, în perioada 2008-2012, timp în care a ocupat funcţia de consilier local al Municipiului Cluj-Napoca, domnul Lăpuşan nu a învăţat faptul că, una dintre prerogativele unui ales este aceea de a reprezenta municipalitatea la evenimentele desfăşurate în sânul comunităţii. Poate că nu i-ar fi stricat nici domnului Lăpuşan, în calitate de ales, să participe la inaugurarea parking-ului de pe strada Mehedinţi, la verificarea lucrărilor de pe strada Borhanci sau la inaugurarea celui de-al patrulea tramvai.

Partidul Democrat Liberal Cluj îi recomandă domnului Remus Lăpuşan să nu încerce să discrediteze activităţile de maximă importanţă pentru municipiul Cluj-Napoca şi să îşi concentreze atenţia asupra rezolvării unor probleme stringente ale judeţului, pe care le-a trâmbiţat în campania electorală şi pe care astăzi le exclude de pe ordinea de zi a şedinţelor de Consiliu Judeţean: Spitalul Regional de Urgenţă, Cluj Arena, Mechel Câmpia Turzii.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.