Mircia Giurgiu începe campania alături de PSD Cluj

de admin

Deputatul clujean Mircia Giurgiu a anunțat că o candidatură din partea sa la alegerile parlamentare în tabăra USL este susținută la nivel central atât de către membrii PNL, cât și de cei ai PSD.

Deocamdată încă nu s-a stabilit la nivel județean sprijinirea lui Giurgiu, însă acesta este încrezător că decizia grupurilor parlamentare centrale va fi respectată la nivel local.

Pentru a-și arăta intenția de a colabora cu membrii PSD Cluj, Giurgiu va participa alături de senatorul Alexandru Cordoș la o acțiune, în acest week-end, în zona de munte, Cordoș fiind candidatul PSD pentru Colegiul 4.

Până la această dată Mircia Giurgiu nu a negociat cu social-democrații dacă PSD va susține candidatura sa la parlamentare din punct de vedere financiar.

Liderul PSD Cluj, Remus Lăpușan, menționa la finalul săptămânii trecute că nu se poate pune problema unei candidaturi a sindicalistului în rândul social-democraților, având în vedere că acesta din urmă nu a susținut candidatura lui Marius Nicoară la alegerile locale.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.