[FOTO/VIDEO] Investitorii germani interesaţi de „U” Cluj au vizitat Cluj Arena şi Primăria

de admin

O delegaţie de investitori germani interesaţi de achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni la „U” Cluj a sosit astăzi la Cluj-Napoca pentru a iniţia primele negocieri cu reprezentanţii clubului de fotbal şi cu cei ai autorităţilor locale.

Aceştia au vizitat prima dată Cluj Arena, unde au avut posibilitatea să-i vadă la antrenamente şi pe „studenţi”.

Oaspeţii au apreciat în mod deosebit arhitectura stadionului, despre care au spus că este minunat, potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Vakar Istvan.

Preşedintele „Universităţii” Cluj, Ioan Mărginean, a declarat că în total sunt 5 investitori interesaţi de achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni. „Vor să se aşeze la masă cu noi, dar să aibă deschiderea autorităţilor locale. Sunt 5 intestitori interesaţi în total. Problema e cu scrisorile de garanţie, să nu păţim ca şi Oncosul. Nu mai vrem să trăim de azi pe mâine. Ei sunt dispuşi să depună scrisori de garanţie, şi asta înseamnă să fii serios. Asta înseamnă că „U” Cluj nu moare”, a spus dânsul.

Primarul Emil Boc i-a primit ulterior pe investitorii germani la el în birou, însă s-a declarat deocamdată rezervat în privinţa lor.

„Toţi sunt serioşi până ies din birou”, a spus Emil Boc în această dimineaţă.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.