Forța Civică Cluj are doi candidați la parlamentare. Află despre cine este vorba

de admin

Astăzi, Alianța România Dreaptă a depus astăzi dosarele tuturor candidaților la alegerile parlamentare.

Este pentru prima dată când acest partid își depune candidaturile pentru parlamentare, iar conducerea Forței Civice are o doză mare de încredere în candidații aleși pe Colegiile 5, respectiv 10.

„Venim cu o ofertă electorală onestă, cu doi antreprenori care știu să plătească taxe, două femei puternice. Avem șanse reale și mergem la câștig”, a declarat președintele FC Cluj, Dan Morar.

Pe Colegiul 5 candidează Felicia Gheorghiu, managerul unei companii private, înființată în 2001, transformată între timp într-o multinațională.

„În vară m-a deranjat foarte mult ceea ce s-a întâmplat în România, în 3 zile s-au schimbat multe. Am vorbit cu colaboratori din afara țării, iar pentru ei au spus că este imposibil așa ceva. O să încerc să conving cetățenii că așa cum s-a făcut politică până acum, nu se mai poate continua așa”, a declarat candidatul.

Dânsa a menționat că a convins investitori străini să vină la Cluj cu investiții de milioane de euro, însă aceștia s-au răzgândit când au văzut în vară că în trei zile se pot schimba atâtea.

„Aici avem de ales dintre un profesor din Sighet, care face o plimbare de plăcere, și un antreprenor clujean”, a adăugat Morar.

Gabriela Leș, secretar regional al Forței Civice pe regiunea Nord-Vest, care activează în industria hotelieră, a decis să candideze pe Colegiul 10.

„Sunt un om al dreptei, de aceea am ales să mă implic real. Am reușit să golim de conținut niște cuvinte foarte importante, precum: respect, cultură, chiar și iubire. Îmi pasă de țara mea, țin la familia mea și la prietenii mei, și nu doresc să plece din țară nici unii, nici alții. Vreau să trăim într-o stare de normalitate, de care ne-am dezobișnuit cu toții, vreau să putem studia sau munci oriunde în lume. Nu vreau să trăim în ură. Nimeni nu mai crede în nimeni atunci când vine vorba de politici economice, de sănătate ș.a.”, spune Gabriela Leș.

„Este interesant că USL-ul propune un candidat maghiar, dar această mișcare manipulativă a USL-ului într-un colegiu cu mulți maghiari nu are șanse mari de reușită. Mergem să candidăm acolo cu un antreprenor susținut de Mihai Răzvan Ungureanu, în timp ce Horvath are susținerea lui Voiculescu”, completează Dan Morar.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.