Emil Boc: Incompetenţa şi populismul Guvernului Ponta o să ne ardă la buzunar în 2013

de admin

Fostul premier al României, Emil Boc, a declarat astăzi că refuzul Guvernului Ponta de a prezenta proiectul de buget pentru anul 2013, conform legii, este doar un semn al incompetenţei, care ascunde măsuri de austeritate dure pentru 2013, pentru acoperirea cheltuielilor produse de acţiunile pline de populism. 

“Chiar dacă şi în fostele Guvernări s-au înregistrat întârzieri faţă de data prezentă în lege, proiectul de buget a fost prezentat pe parcursul toamnei”, a spus Emil Boc.

Potrivit dânsului, un alt semn al incompetenţei lui Victor Ponta, care va “arde” buzunarele românilor este incapacitatea acestuia de a negocia pe plan internaţional preţurile la gaze şi acordurile cu instituţiile de finanţare.

În privinţa anunţului făcut recent de Victor Ponta, potrivit căruia statul nu dispune de fonduri suficiente pentru a acoperirea cheltuielilor din ultimele 45 de zile calendaristice, Emil Boc este de părere că mesajul premierului este doar un indifcator al faptului că dânsul nu stăpâneşte anumite noţiuni economice.

Fostul premier consideră că declaraţiile lui Victor Ponta nu vor afecta prea serios imaginea României pe plan internaţional, deoarece ţara noastră încă beneficiază de stabilitatea generată de măsurile de austeritate adoptate de fostul Guvern.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.