Emil Boc: Amatorism, penibilitate şi incompetenţă, acestea sunt cuvintele care reprezintă actualul Guvern

de admin

Emil Boc a declarat astăzi că Guvernul condus de Victor Ponta dă dovadă de incompetenţă, amatorism şi incapacitate în gestionarea bugetului, în contextul în care actualul premier a anunţat că nu poate să asigure resursele financiare necesare pentru ultimele 45 de din acest an.

Emil Boc a declarat, astăzi, că la plecarea din Guvern a lăsat o economie cu 2,5% creştere economică şi o rezervă bugetară de cinci miliarde de euro, alături de cea mai mică rată a inflaţiei din ultimii 20 de ani, din România.

„Nu am văzut mai multă incompetenţă şi penibilitate decât în declaraţiile actuale ale primului-ministru legate de faptul că fosta administraţie nu a lăsat bani în buget pentru ultimele 45 de zile ale acestui an. Câtă incompetenţă poate să fie la un Guvern când, după ce ai făcut o rectificare de buget şi ţi-ai asumat bugetul, să vii la câteva luni şi să spui că este de vină Guvernul din 2011 pentru bugetul tău din 2012? Este clar incompetenţă crasă, incapacitate managerială şi neştiinţă de carte cu privire la regulile unui buget. Amatorism, penibilitate şi incompetenţă, acestea sunt cuvintele care reprezintă actualul guvern şi incapacitatea de a gestiona un guvern în interes public”, a declarat Emil Boc.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.