Dacian Cioloş l-a vizitat şi pe edilul Emil Boc

de Otilia Muresan

Primarul Emil Boc s-a întâlnit astăzi, cu dl. Dacian Cioloş, comisar european pentru agricultură.

„Este întotdeauna o plăcere să mă întâlnesc cu dl. Dacian Cioloş, comisarul european pentru agricultură, un vechi prieten cu care am colaborat îndeaproape şi în calitate de prim ministru şi să îi prezint cel mai important proiect al Clujului în acest moment, candidatura oraşului nostru la Capitală Culturală Europeană. De astăzi, avem încă un ambasador, de mare valoare, care ne-a asigurat de sprijinul său pentru Cluj-Napoca – Capitală Culturală Europeană”, a declarat primarul Emil Boc la finalul întâlnirii.

Primarul Emil Boc a amintit şi proiectele municipalităţii cu privire la încurajarea consumului de produse româneşti de calitate.

„Am discutat de asemenea despre proiecte mai vechi precum politica pieţelor volante şi demersurile noastre de a încuraja consumul de produse româneşti, de calitate, de a întări legătura dintre rural şi urban spre beneficiul întregii comunităţi”, a subliniat primarul Emil Boc.

Comisarul european Dacian Cioloş şi-a arătat susţinerea pentru proiectele importante ale municipiului Cluj-Napoca.

„Vin cu mare plăcere de fiecare dată la Cluj-Napoca, iar astăzi am venit nu numai la primarul Clujului ci şi la un prieten. Mă bucur sa aflu despre candidatura la titlul de Capitală Culturală Europeană, l-am asigurat pe dl. Emil Boc de tot sprijinul meu pentru a obţine susţinerea comunităţii europene pentru Cluj-Napoca. Totodată mă interesează modul în care evoluează viaţa comunităţii, mă bucur să văd că la Cluj se continuă politicile de încurajare a producătorilor locali. Ne dorim să colaborăm pentru punerea în valoare a tradiţiilor nu numai culturale ci şi agri-culturale, în folosul comunitaţii”, a arătat Dacian Cioloş.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.