Consilierii judeţeni ai PDL îl forţează pe Uioreanu să construiască Spitalul Regional de Urgenţă

de admin

Consilierii judeţeni ai PDL doresc să introducă din nou pe ordinea de zi a şedinţei plenului Consiliului Judeţean, două proiecte referitoare la construirea Spitalului Regional de Urgenţă, în ciuda faptului că reprezentanţii USL-ului au respins orice iniţiativă în acest sens, motivând că în patrimoniul instituţiei nu a fost cedată întreaga suprafaţă de teren aferentă proiectului.

“Vom solicita mandatarea președintelui Consiliului Judeţean, să finalizeze PUZ-ul pe toată suprafața de teren și să finalizeze procedura de preluare a celei de-a doua suprafețe, de 8,4 hectare, de la Ministerul Apărării, pentru că această iniţiativă aparţine Consiliului Judeţean. Administraţia USL a refuzat să facă aceste lucruri până acum, dând dovadă de reauă voință, dezinteres și incompetență. Propunerile noastre sunt proiecte de hotărâre depuse la termen, aşa că vor fi obligaţi să le treacă pe ordinea de zi a şedinţei”, a declarat consilierul judeţean Alexandru Coroian.

Consilierii judeţeni ai USL au respins de două ori proiectele referitoare la urgentarea procedurii de construire a spitalului, iar consilierii judeţeni ai PDL au părăsit plenul şedinţelor de CJ, în semn de protest.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.