Cinematograful Florin Piersic a fost umplut până la refuz la Gala de deschidere a Festivalului Comedy

de admin

Organizatorii Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj au fost nevoiți să aducă scaune în plus, în sala de proiecții a Cinematografului Florin Piersic, după ce încăperea s-a dovedit a fi arhiplină la Gala de deschidere.

Sorin Dan,  patronul festivalului, a anunțat încă de ieri seara că și piesa de teatru „Absolut”, interpretată de Marcel Iureș, se va juca în data de 14 octombrie cu casa închisă.

În cadrul acestei ediții Comedy, cinefilii se vor putea bucura de o nouă locație pentru proiecțiile de film, Casa TIFF, primul centru privat de cultură urbană din Cluj.

Invitat pe scena cinematografului Florin Piersic, primarul Emil Boc a amintit tuturor investitorilor care activează în Cluj că trebuie să ia exemplul omului de afaceri Sorin Dan, și să se aplece cu mai multă grijă către nevoile comunității locale.

Gala de deschidere a festivalului a fost încheiată cu vizionarea lungmetrajului danez „Oricum te iubesc”, în regia lui Susanne Bier, o peliculă care a ilustrat perfect genul comedy drama, „filonul central” al acestei ediții.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.