CFR Cluj a fost aproape de o minune în fața lui Manchester United

de admin

CFR Cluj a jucat un meci istoric pentru clujeni, în această seară, pe stadionul Dr Constantin Rădulescu din Gruia, împotriva englezilor de la Manchester United. Clujenii au fost primii care au condus pe tabelă, și s-au arătat mai periculoși în atac, însă englezii au fost cei care au câștigat în final toate cele trei puncte puse în joc.

Primul atac al partidei a aparținut englezilor, însă balonul a ajuns în siguranță la Felgueiras.

Primii care au înscris au fost clujenii, în minutul 14, prin Kapetanos. Bastos l-a lansat pe Sougou în adâncime, iar acesta l-a găsit cu o centrare pe Kapetanos, în careul oaspeților, care a trimis mingea în plasă.

Englezii au avut posesie mai mare a balonului în prima parte a jocului, iar în minul 29 a venit momentul egalării. Manchester a primit o lovitură liberă din afara careului mare al CFR-ului, iar mingea a fost trimisă spre atacanții adverși. Olandezul s-a desprins de fundașii gazdelor și a expediat balonul cu capul, peste Felgueiras.

Atacantul oaspeților a marcat dubla la doar 4 minute de la fluierul de început al reprizei secunde. Acesta a profitat de o ieșire neinspirată a lui Felgueiras și a trimis mingea cu spatele spre poartă, pe lângă portarl clujenilor.

Clujenii au fost mai periculoși decât englezii în atac, reușind să se apropie de cel puțin două ori de egalare, atât prin șutul lui Kapetanos, în minutul 52, cât și prin lovitura de cap a lui Cadu din minutul 55.

Ultima ocazie de egalare i-a aparținut lui Bastos, în primul minut al prelungirilor, când portughezul a lovit mingea cu capul, din plonjon, lângă bara laterală a porții adverse.

Echipele de start:

CFR Cluj: Felgueiras, Ivo Pinto, Gabi Mureșan, Sepsi, Pantelis Kapetanos, Bastos, Cadu, Rada, Aguirregaray, Camora, Sougou.

Manchester United: Davide de Gea, Rafael, Patrice Evra, Rio Ferdinand, Jonny Evans, Anderson, Rooney, Javier Hernandez, van Persie, Tom Cleverley, Darren, Fletcher.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.