Cele mai performante soluţii de producţie ale Xerox aşteaptă să fie testate la Cluj-Napoca

de admin

Xerox România organizează pe 16 octombrie, în Cluj-Napoca, la Cluj Arena, un eveniment dedicat soluţiilor de producţie, unde vor fi prezentate cele mai noi şi performante tehnologii, precum şi soluţii software pentru realizarea imprimărilor securizate şi de personalizare a campaniilor de marketing.

Evenimentul a debutat la Bucureşti, pe 9 octombrie, la Biblioteca Naţională, unde a adunat sute de vizitatori interesaţi de echipamentele şi soluţiile Xerox. Aceştia s-au întâlnit cu reprezentanţii Xerox, de unde au aflat mai multe detalii despre tehnologiile de producţie Xerox, şi au testat echipamentele prezentate la stand. Fiecare dintre ei a plecat acasă cu un calendar personalizat cu propria poză, realizat pe loc cu ajutorul tehnologiilor Xerox.

Programul de vizită va fi între orele 10.00 şi 18.00. Echipamentele prezentate la stand se adresează, în principal, agenţiilor de publicitate, tipografiilor şi centrelor de imprimare şi producţie. Vizitatorii vor avea posibilitatea să participe la demonstraţii live, cu ajutorul echipamentelor, instrumentelor software şi soluţiilor Xerox.Din Cluj, caravana Xerox dedicată soluţiilor de producţie va merge la Iaşi, pe 19 octombrie.

„Am început această caravană în Bucureşti, unde echipamentele şi soluţiile noastre de producţie au adunat foarte multe persoane interesate”, afirmă Gabriel Pantelimon, General Manager, Xerox România.

„La standul de la Cluj, vor fi prezente cele mai moderne echipamente Xerox de producţie, menite să crească productivitatea, să scadă costurile, să realizeze aplicaţii complexe la o calitate foarte bună, de offset”.

Vedeta standului Xerox va fi echipamentul digital color de producţie Xerox 770, care este dotat cu o tehnologie avansată de management al culorii şi opţiuni multiple de finisare, capabile să tipărească pe o gamă largă de suporturi de imprimare. Acesta permite realizarea unor lucrări complexe, la o calitate superioară a imaginilor, pe diverse suporturi media – broşuri legate şi decupate, cataloage, documente perforate, manuale decupate şi pliate, broşuri pliate în trei, carţi poştale imprimate cu date variabile şi produse foto speciale.

Alături de Xerox 770, la eveniment va mai fi prezentat și Phaser 7800, care reprezintă un nou standard pentru arta grafică, oferind culori precise, certificate Pantone şi opţiuni performante de finisare. Echipamentul are la bază capacităţi extraordinare de management al calităţii culorilor, oferă un control precis asupra reproducerii degradeurilor şi este dotată cu opţiuni performante de finisare. Phaser 7800 tipăreşte la o viteză de 45 de pagini pe minut, pe o gamă largă de suporturi de imprimare, de diferite dimensiuni şi grosimi, de la 75 de g/mp, la 350 de g/mp.

La stand va fi prezent şi Xerox Mobile Scanner, recent lansat – un scaner color, mobil, extrem de flexibil, care scanează şi trimite wireless imagini JPEG şi fişiere în format PDF direct către computer, telefoane mobile şi tablete. Xerox Mobile Scanner este un scaner de mici dimensiuni, care include un memory card de 4 GB Eye-Fi SD, husă, acumulator şi încărcător.

De asemenea, nu va lipsi echipamentul ColorQube 9303 cu cerneală solidă, care oferă o calitate remarcabilă imprimărilor color, reduce semnificativ costurile de tipărire şi eficientizează fluxul de lucru cu documentele în birouri. Având la bază tehnologia cu cerneală solidă, ColorQube 9300 oferă un singur plan tarifar, ce reduce semnificativ costurile de imprimare.

Printre alte echipamente şi soluţii prezentate în cadrul evenimentului se află: Xerox 560, WorkCentre 7556, software XMPie şi soluţii web-to-print.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.