Candidaţii la poziţiile de preşedinţi în secţiile de votare se pot înscrie până vineri

de admin

Persoanele care doresc să fie desemnate preşedinţi şi locţiitori ai acestora în birourile electorale ale secţiilor de votare, care vor funcţiona la alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat din data de 9 decembrie 2012, mai pot să se înscrie pentru această activitate şi în această săptămână, ultima zi de înscrieri fiind vineri, 19.10.2012, la adresa din b-dul 21 Decembrie 1989 nr. 58, camera nr. 7, între orele 13.00 şi 16.00.

Instituţia Prefectului-Judeţul Cluj organizează înscrierea persoanelor în conformitate cu prevederile art. 19 alin.2-5 din din Legea nr.35/2008, cu modificările şi completările ulterioare.

Reamintim faptul că, preşedinţii şi locţiitorii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege şi să aibă pregătire juridică (în principal), o bună reputaţie, să nu facă parte din niciun partid politic şi din nicio organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, care participă la alegeri, şi care nu sunt rude până la gradul al IV-lea cu niciunul dintre candidaţi.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.