Bătaie în parcul Poligon! Totul a pornit de la petarde – FOTO

de clujazi

Un eveniment violent a avut loc în parcul Poligon din comuna Florești. Doi bărbați s-au bătut de față cu copiii din parc. Bătaia a pornit de la niște petarde care au fost aruncate spre locul de joacă.

Bătaie în parcul Poligon!

Se pare că un grup de adolescenți a aruncat mai multe ”bombe” în apropierea locului de joacă pentru copii. Înfuriat, un bărat a mers către grupul de adolescenți pentru a le cere socoteală. În acel moment, un al bărbat a sărit în apărarea adolescenților. După un schimb de replici, cei doi s-au luat la bătaie în parcul Poligon.

La fața locului a sosit și un echipaj de poliție, care i-a legitimat atât pe adolescenți, cât și pe cei doi bărbați.

Potrivit martorilor, grupul de adolescenți a aruncat cu petarde puternice, care produc un zgomot uriaș. Copiii care erau la joacă în parc au fost speriați.

Petardele pot fi periculoase

Petardele pot fi un pericol atunci când sunt manevrate necorespunzător sau utilizate în mod irațional. Este important să se respecte instrucțiunile de utilizare și să se evite aruncarea lor către oameni sau animale, deoarece pot provoca răni grave. De asemenea, trebuie luate în considerare regulile și interdicțiile privind folosirea petardelor în anumite locuri publice sau în timpul anumitor evenimente.

Folosirea petardelor poate genera, de asemenea, incendii sau alte daune materiale. Este important să se acorde atenție siguranței atunci când se utilizează aceste produse pirotehnice. Chiar dacă sunt cunoscute ca fiind o tradiție în anumite ocazii, trebuie să ne amintim că petardele sunt, în cele din urmă, dispozitive explozive și trebuie tratate cu respect și responsabilitate pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jurul nostru.

Vezi și: „Comerţ de sărbători” – prins cu petarde de vânzare

You may also like

7 comentarii

Astelean 2 ianuarie 2023 - 13:11

Ce derbedei ca daca era in data de 1 dec se mai pusca cu petarzi si domnul cel care o vb cu ei dc ia injurat si iau facut cu apa si cu otet (domnului sai fie rusine care sa legat de ei bine ca acuzati copii da tandura din ochi domnului nu o vazuto nimeni cum ii injua pe copii asta nu stie zice nimeni

Răspunde
Anonim 2 ianuarie 2023 - 13:11

Ce derbedei ca daca era in data de 1 dec se mai pusca cu petarzi si domnul cel care o vb cu ei dc ia injurat si iau facut cu apa si cu otet (domnului sai fie rusine care sa legat de ei bine ca acuzati copii da tandura din ochi domnului nu o vazuto nimeni cum ii injua pe copii asta nu stie zice nimeni

Răspunde
Dan 2 ianuarie 2023 - 00:49

de ce le-a luat ala apararea derbedeilor?

Răspunde
Anonim 2 ianuarie 2023 - 13:35

De ce sa nu le ieie? Copiii au întrebat pe cei de la poliția locală dacă au voie sa puște “bombe”=picolo pt cunoscători. Răspunsul celor de la poliția locală a fost unul favorabil, doar sa puște intr-o zona anume, ceea ce acei adolescenți au și făcut. Acel bărbat care se da victima a agresat adolescenții atât verbal cât și fizic. Pentru acest fapt a intervenit acel bărbat din urma sa le ia “apărarea” adolescenților. Legal nu au făcut nimic rau adolescenții. Cât despre pe cine deranjează acel sunet poate alege sa se ferească, mergând in pădure unde le este locul.

Răspunde
Raluca Gugu 1 ianuarie 2023 - 22:03

Copiii . Atentie la exprimare. Cu trei “i”

Răspunde
clujazi 1 ianuarie 2023 - 22:14

thx

Răspunde
Anonim 2 ianuarie 2023 - 13:46

#clujazi, ar fi bine ca data viitoare sa va informați mai bine si sa nu dați știri false. Nici pe departe nu s-au întâmplat lucrurile așa cum ați descris. Acel bărbat a fost de-a dreptul recalcitrant. Cât despre cine ia apărarea acelui bărbat … as fi curioasa cum au reacționa atunci când copilul lor este agresat verbal si fizic de către o persoana frustrata. România este un stat democrat, astfel fiecare poate alege sa facă ce vrea in limita legală. Personal i-am auzit pe adolescenți vorbind ca nu vor pușca petarde pana nu vine un echipaj de la poliția locală sa ii întrebe dacă au voie sa facă acest lucru. In concluzie, cred ca acei copii nu sunt chiar așa de rai precum au fost descriși mai sus.

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.