Aleargă la Crosul de Noapte, pe 12 octombrie la Cluj

de Otilia Muresan

În 12 octombrie 2012 se dă startul la Crosul de Noapte, un eveniment Runners Club. Anul acesta în premieră, asociaţia sportivă Runners Club organizează la Cluj-Napoca un concurs de alergare unic: Crosul de Noapte, dedicat tuturor alergătorilor din oraş.

Crosul de Noapte este o competiţie sportivă care se adresează alergătorilor amatori sau profesionişti, dar şi clujenilor care doresc să asiste pentru prima dată la un spectacol de alergare nocturn. Parcul central al oraşului, străzile din jur şi promenada de pe malul Someşului, vor crea spaţiul în care va avea loc acest frumos şi inedit eveniment, desfăşurat într-un cadru plăcut, pe un traseu iluminat de felinarele parcului sau de luminile reflectate în apa Someşului, creând o atmosferă specială atât pentru alergători, cât şi pentru publicul prezent.

Startul se va da la orele 20:00 în Parcul Central. Traseul măsoară 3 km si se va parcurge 1 dată, respectiv de 3 ori, în funcţie de proba la care se înscriu participanţii. Spectacolul alergării propriu-zise va fi completat de reprize muzicale, MC şi festivităţi de premiere, care vor face ca acest eveniment să se transforme într-un mod plăcut şi relaxant de petrecere a timpului liber, într-o seară deosebită pentru toţi cei prezenţi.

Crosul de Noapte promovează un mod de viaţă sănătos prin practicarea alergării, valori ca dinamism, competitivitate, deschidere şi fair play, dar şi o interesantă legătură între practicarea sportului şi distracţie, bună dispoziţie, optimism.

“Acest nou eveniment pe care îl organizăm prin asociaţia Runners Club are un dublu scop, acela de a trezi interesul pentru alergare în rândul cât mai multor clujeni, datorită beneficiilor alergării pentru sănătate, dar şi scopul de a induce ideea de plăcere şi distracţie legate de alergare. Alergi ca să te menţii în formă, dar poţi să alergi şi ca o opţiune de a te distra cu prietenii într-o seară făcând sport. Aşteptăm la acest eveniment un număr cât mai mare de participanţi, ca şi la celelalte evenimente organizate de noi”, ne spune Horaţiu Morar, preşedintele asociaţiei sportive Runners Club.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.