Ziua recoltei la Sala Sporturilor

de Otilia Muresan

Azi și mâine pe platoul Sălii Sporturilor va avea loc Ziua Recoltei – un eveniment organizat de Primăria Cluj-Napoca, unde clujenii se vor putea bucura în acest week-end și de evenimentele organizate de Septemberfest.

Având în vedere succesul proiectului pieţelor volante din cartierele municipiului şi deschiderea atât a producătorilor agricoli, cât şi a cetăţenilor spre acest gen de activitate, dorim ca manifestarea să fie o sărbătoare dedicată producătorilor agricoli, dar şi o sărbătoare a obiceiurilor, tradiţiilor şi portului popular din judeţul Cluj.

Producătorii agricoli vor fi prezenţi de la ora 8 dimineaţa. Primăria Cluj-Napoca va pune la dispoziţia acestora standuri. Şi pentru că buna dispoziţie, cântecul şi jocul popular nu pot lipsi de la un astfel de eveniment, am chemat mai multe ansambluri folclorice care să reprezinte mai multe zone ale judeţului Cluj. Acestea vor fi prezente începând cu ora 10.

In cadrul acestui eveniment vor fi organizate concursuri pentru cel mai mare cartof, roşie, dovleac etc., câştigătorii urmând a fi recompensaţi cu diplome.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.