wEBSite bistro a fost inaugurat oficial în turnul NTT DATA din Cluj-Napoca

wEBSite bistro a avut parte marți seara de inaugurarea oficială în cadrul unui eveniment special organizat în turnul NTT DATA Romania din Cluj-Napoca.

David & The Six Martini Band au întreținut atmosfera plăcută pentru invitații deosebiți, printre care s-au aflat și Daniel Metz, CEO-ul NTT DATA Romania, și președintele Asociației Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord, Ludger Tholl.

Restaurantul beneficiază deja de aprecieri dintre cele mai bune, atât din partea turiștilor, dar mai mai ales din partea mediului de afaceri clujean, care e atras de centrul orașului.

Dacă la locația ultracentrală adăugăm și faptul că în apropiere se află o parcare publică, iar peste drum un parking privat, rezultă un timp cu adevărat relaxant pentru toții clienții în capitala Transilvaniei.

Desigur, comunitatea de afaceri apreciază și mâncarea de calitate, băuturile servite de specialiști, pe lângă o cafea care poate fi servită pe terasa verde, situată la etajul patru.

Prânzul și cina sunt foarte importante pentru români, iar wEBSite bistro oferă clienților la acest capitol o gamă infinită de posibilități.

E musai să apreciem și micul dejun, o adevărată revelație pentru zona centrală, și îți garantăm că propunerea generoasă a restaurantului te va face să ai energie pentru întreaga zi.

Dacă turiștii din România se plâng de obicei de slaba pregătire a personalului care face servirea, în turnul NTT DATA Romania să n-aveți grijă, veți întâlni cel mai ospitalier personal, chiar șocant de ospitalier și de calm, indiferent de câți oameni ar avea așezați la mese.

„Bine ați venit la wEBSite bistro. Am deschis acest loc în inima Clujului, un spațiu dedicat inspirației, creativității. Vă așteptăm aici cu toți prietenii care vă sunt alături, cu turiștii și oamenii de afaceri. Sperăm să vă încânte spațiul nostru elegant și rafinat, cât și terasa noastră cu o superbă priveliște spre oraș. Meniul nostru apetisant sperăm să vă dea un gust deosebit zilei. Vă așteptăm aici pentru inspirația de care avem nevoie cu toții în dinamica zilelor noastre agitate”, a declarat Sigina, amfitrioana evenimentului, pentru ClujAzi.

All in all, de fiecare dată când vei trece pragul wEBSite bistro, vei fi plăcut surprins, indiferent de ora din zi.

website bistro ntt data romania

website bistro ntt data romania1

website bistro ntt data romania2

website bistro ntt data romania3

website bistro ntt data romania4

website bistro ntt data romania6

website bistro ntt data romania7

Lasă un răspuns