Vezi cine sunt Seniorii Cetăţii şi ce muzică se va asculta la Balul Operei

de admin

Comitetul de organizare a Balului Operei a mai dezvăluit, astăzi, o parte din detaliile spectacolului care va avea loc la finalul săptămânii în curs.Balul Operei, foto - Otilia Muresan (3)

“Va fi o seară importantă pentru națiunea italiană și cea română. Orchestra,  corul, soliștii, cresc foarte mult pentru opera italiană. Nu facem concertul tipic, clasic, nu vom avea doar Aida sau Traviata, ci vom avea şi alţi autori clasici care au marcat cultura italiană”, a declarat David Crescenzi unul din cei mai importanți dirijori din țară în domeniul operei.

Patronul evenimentului, dr Matei Miko, a menţionat că acest cadru muzical se va desfăşura în acord cu regia lui Marius Vlad Budoiu.

Pentru sonorizare, organizatorii au apelat la Alexandru Pârlea, expert în concerte clasice, care va utiliza pentru concert nişte microfoane specializate.

Scriitorul și cronicarul Constantin Mustață a prezentat câteva indicii în legătură cu momentul dedicat Seniorilor Cetății, care începe duminică, la ora 19,00.

Arpad Paszkany, finanţatorul clubului de fotbal CFR Cluj, dr Zeno Millea, care a efectuat peste 40.000 de operaţii, Ovidiu Pascu, cel care a condus UMF “Iuliu Hațieganu”, Patrubany Miklos, președintele Uniunii Mondiale a Ungurilor de Pretutindeni şi prof dr Dumitru Zdrenghea, şeful Secţiei de Cardiologie a Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca, sunt doar câteva din numele dezvăluite în acest sens.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.