USL încadrează Clujul în tabelul ruşinii guvernamentale. Judeţul a fost scos de pe lista polilor de prim rang

de admin

Potrivit fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, pentru administraţia USL, judeţul nostru nu reprezintă altceva decât o poziţie cuprinsă în „indexul ruşinii guvernamentale”.

Într-o postare pe blogul său personal, Alin Tişe critică apetitul pentru distrugere al administraţiei USL, care „pare decisă a distruge tot ceea ce s-a construit în ultimii ani”.

„Potrivit unei decizii de zilele acestea a Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului se prevede acordarea pentru investitori a unui sprijin de 35% din valoarea unui proiect, însă fondurile vor fi acordate şi în funcţie de rangul polului de dezvoltare unde va fi realizată investiţia, iar Clujul nu figureaza printre polii de prim rang, deşi aici există mai multe parcuri industriale, şi de stat şi private, în care funcţionează deja firme de prestigiu”, anunţă Tişe.

În sprijinul afirmaţiilor sale vine blocarea demarării construcţiei Spitalului Regional de Urgenţă, declaraţiile „ochiometrice” ale preşedintelui CJ, Horea Uioreanu, cu referire la construirea Centrului de management integrat al deşeurilor, defăimarea renumelui fabricii de încălţăminte Clujana ş.a. toate în contrast cu o atitudine constructivă.

 

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.