USL creează locuri de muncă politrucilor, prin Consiliul Judeţean

de admin

La punctul 15B pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Cluj, desfăşurată ieri, 27 septembrie, se afla un proiect de modificare a organigramei SC TETAROM SA.

Organigrama creşte de la 64 la 72 de angajaţi, adică cu un procent de 12,5%, în condiţiile în care TETAROM este o societate comercială care nu se autofinanţează. Investițiile din Parcul Industrial TETAROM III sunt plătite din bugetul Consiliului Județean, iar în acestă situaţie, când pentru derularea activităţii şi investiţiilor are nevoie de bani publici, directorul societăţii,  Viorel Găvrea consideră că trebuie să mai facă angajări.

Justificările cu extinderea parcului evident că sunt cusute cu aţă albă. În perioada mandatului preşedintelui CJ, Alin Tise, era exact acelaşi volum de lucru la TETAROM. Parcurile nu s-au extins în ultimele 3 luni, şi atunci nu s-au solicitat angajări.

Impresia pe care o lasă această hotărâre este clară: USL doreşte să-şi angajeze oamenii pe bani publici.

Consilierul judeţean Horaţiu Catarig a declarat ieri pentru clujazi.ro că „USL-ul a depus în ultimele zile mai multe proiecte de hotărâre, însă şi le-au trecut pe ordinea de zi. Interesant e faptul că printre acestea se află şi mărirea numărului de angajaţi de la Tetarom, cu 13% deşi vorbim de o societate care nu se autofinanţează, care este bugetată de la Consiliul Judeţean. Explicaţia este că USL a venit la putere şi doreşte să-şi angajeze politrucii pe aceste posturi”.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.