Un PERVERS amenință fetele că le bagă în butoi și le dă FOC. Cazul a pus pe jar autoritățile!

de clujazi

Caz halucinant la Tulcea. Un pervers sexual a trimis mai multe mesaje unor fetițe, prin care le făcea propuneri sexuale. În momentul în care fetele au spus că îl vor denunța, acesta le-a scris că le va bîga într-un butoi și le va da foc.

Ștefan Cristian Pavlov, din Tulcea, dornic de senzații tari, a creat pe Instagram un grup numit ”Fetițe și băieței” în care a adus 7 minore de 13 ani, pe care le cunoștea, inculpatul locuind vizavi de școala unde învățau fetele. Astfel, inculpatul a urmărit obținerea de satisfacții de natură sexuală, din distribuirea către minore a mai multor materiale cu această tentă (mesaje indecente, poze nud, filmulețe), precum și din reacțiile minorelor manifestate la primirea materialelor, scrie replicaonline.ro

Cum acționa perversul?

Pentru că unele fetele au intenționat să sesizeze poliția, inculpatul le-a amenințat că vor păți ca fetele din cazul de la Caracal, adică le va băga într-un butoi și le va da foc. Urmare a perchezițiilor informatice s-au găsit mesaje de genul: ” vă ajut eu să nu mai aveți menstruație; dacă mergeți la poliție vin seara la voi să vă dau limbuțe; dacă mergeți mâine jur că vă răpesc și vă violez; abia aștept să ne vedem mâine la școală; vă iau pe rând, fetițele, nu de la școală odată, stați calme, Dincă e mic copil pe lângă mine; vă dau foc în butoiul cu benzină; abia aștept să aveți toate destinul Luizei și al Alexandrei.”

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.