Un nou candidat de la Cluj pentru parlamentare: ANA

de admin

Un nou candidat pentru parlamentare a apărut la Cluj și este susținut de toți studenții din țară. Este vorba despre ANA, un personaj fictiv creat de studenți, care să îi reprezinte în Parlament și pentru care zeci de studenți fac campanie chiar acum pe celebra Piezișă din campusul universitar Hașdeu.

Campania despre ANA (Acum Noi Acționăm), a fost inițiată de către ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studenețești din România) și până acum pe pagina de facebook a fictivei candidate ANA, s-au adunat peste 2400 de fani și în jur de 1900 de persoane au vorbit despre ea.

La Cluj-Napoca studenții vor sta în stradă până la ora 18,00 timp în care își vor promova candidatul ideal. Andreea Petruț, organizatorul manifestărilor de la Cluj ne-a declarat că “Revendicările noastre cuprind practic trei teme majore: finațarea educației, democrația în universități și angajabilitatea studenților (…)  ANA își va lansa programul de guvernare astăzi, ea este un candidat fictiv, dar care propune un program așa cum și-l doresc studenții, un program care să avantajeze, care să respecte dorințele noastre, care să ne ofere un alt tip de educație. “

 

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.