Uioreanu şi Boc şi-au dat mâna pentru a salva Cluj Arena

de Otilia Muresan

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost prezent astăzi la şedinţa de Consiliu Local, unde le-a cerut consilierilor din partea USL să retragă de pe ordinea de zi un proiect de hotărâre potrivit căruia Primăria să furnizeze bani pentru susţinerea activităţilor sportive, direct societăţii Cluj Arena, care în schimbul acestui sprijin, ar urma să asigure spaţiul şi alte utilităţi pentru diverse evenimente susţinute de Primărie.

Edilul Emil Boc a precizat că acest proiect a fost discutat cu iniţiatorii şi este de acord că trebuie găsite soluţii. Domnia sa a propus înfiinţarea unei comisii formată din consilieri locali, respectiv judeţeni, care să găsească o soluţie la situaţia actuală.

“Propun formarea unei echipe din consilieri locali şi judeţeni, care să discute şi să găsească soluţii. E bine că avem Arena, datoria noastră este să o facem funcţională”, a declarat Boc.

Liderul Consiliului Judeţean a fost mai tranşant şi a cerut tuturor să nu mai politizeze acest subiect, ci să conlucreze pentru găsirea unor soluţii.

“Cred că dacă identificăm mai multe obiective importante cum e Cluj Arena sau Spitalul Regional de Urgenţă, nu are rost să le politizăm, ci să punem umărul împreună. Vă rog să retrageţi proiectul care îl aveţi pe ordinea de zi cu privire la Cluj Arena. Nu vrem să facem troc cu acest obiectiv. Trebuie să găsim o soluţie”, a precizat Horea Uireanu.

Claudia Anastase, liderul de grup al consilierilor locali PSD, iniţiatoare a proiectului, a anunţat că îl retrage de pe ordinea de zi. “Îl retragem cu plăcere pentru că şi-a atins obiectivul, pentru că dacă astăzi staţi la masă, înseamnă a găsi soluţii. Credem că  şi-a atins obiectivul”, a precizat consilierul.

Pentru a elucida acest subiect şi pentru a afla care sunt informaţiile ce fac din Cluj Arena un eveniment arzător, clujazi.ro va publica un interviu în exclusivitate cu directorul societăţii Cluj Arena, Radu Raţiu, care va putea să răspundă unor nelămuriri ce planează asupra acestui subiect.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.