Uioreanu se încurcă în propriile explicații în legătură cu întârzierea construirii Spitalului Regional de Urgență

de clujazi

Timp de 10 luni a acuzat fosta conducere a Consiliului Județean Cluj, spunând că terenul de 14,8 hectare, necesar pentru construirea Spitalului Regional de Urgență, obtinut de presedintele CJ de la acea vreme, Alin Tise, are grave probleme de ordin juridic, ieri, într-un comunicat de presă, Horea Uioreanu își dă cu stângul în dreptul.uioreanu horia

Nu e prima dată când Uioreanu demonstrează că este pe lângă orice subiect care privește județul și face declarații aiuritoare.

Ieri se plângea, printr-un comunicat, cu privire la cât de greu îi este să întăbuleze terenul dat de Guvernul Boc (dat, deci neluat) și face o gafă monumentală: spune că terenul în întregime este întăbulat în Cf pe statul român, în administrarea Ministerului Apărării.

Ați reținut, statul român în administrarea Ministerului Apărării. Asta după ce timp de 10 luni spunea că o parte din teren este dat Bisericii Greco-Catolice și că situația este neclară juridic.

Păi ori terenul este dat bisericii și întăbulat, ori este al statului. Când a mințit domnul Uioreanu?

Vă dați seama cât de bine cunoaște problemele județului președintele CJ, Horea Uioreanu?

Domnul Uioreanu se pare că este plătit în zadar de clujeni, el fiind acum preocupat cu lupta pentru ciolănelul de aur, în interiorul PNL. Deși este președintele CJ Cluj, Uioreanu nu contează la București în partid, colegii lui cunoscându-l foarte bine din perioada când era parlamentar și stiind cum a ajuns întâmplător în această funcție. Pentru ei, Uioreanu nu mai este o surpriză în comportament, de aceea se pare că nici nu l-au luat în serios.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.