Uioreanu, către primarii PDL: “Aveți grijă să faceți campanie soției mele, ca dacă nu, nu primiți bani”

de admin

Consilierul județean Alexandru Coroian îi cere public lui Horea Uioreanu și familiei sale, să înceteze presiunile puse asupra primarilor PDL din județ.

“Îi adresez familiei Uioreanu un avertisment public cu privire la presiunile asupra primarilor PDL. Nu vor intra în slujba familiei Uioreanu, iar acesta este al doilea avertisment public pe care îl lansez la adresa lor.  Au pus presiuni verbale și telefonice, referitoare la modul în care vor fi gestionate resursele publice în perioada următoare: Aveți grijă să faceți campanie soției mele, că dacă nu , nu primiți bani”, a declarat Alexandru Coroian.

Un avertisment similar a fost lansat din partea liderului consilierilor județeni ai PDL cu ocazia întrunirii ședinței trecute a Asociației Eco-Metropolitan, care a avut loc la sediul Consiliului Județean Cluj.

Atunci, în plenul ședinței la care au participat primarii din județ, Uioreanu ar fi făcut referire la campania electorală pentru parlamentare a soției sale, care a fost prezentă în sală la respectiva întâlnire.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.