Udrea și-a lansat moțiunea la Cluj-Napoca: “Vreau un PDL ca principal partid de guvernare”

de admin

Deputatul Elena Udrea și-a lansat, astăzi, la Cluj-Napoca, moțiunea “Noul PDL, o nouă Românie” pentru conducerea PDL. Deputatul a spus că va lupta pentru ca democrat-liberalii să revină la putere, ca principal partid de guvernare.Elena Udrea lansarea candidaturii, Foto Otilia Muresan (8)

“Este momentul ca membrii PDL să-și asume în stradă, printre oameni, fosta guvernare care a însemnat măsuri de austeritate, însă măsuri cinstite, care au adus stabilitate economică României. Conducerea PDL ar fi trebuit să explice mai bine măsurile luate, nu să încerce să-și protejeze propria imagine. Un lider politic trebuie să fie curajos și să-și asume ceea ce face. La nivelul PDL, fiecare a încercat în campanie să-și salveze propria piele, în loc să se lucreze în echipă. E nevoie de un lider care să adune electoratul”, a spus Udrea.

Moțiunea deputatului pune accent pe dialogul cu “generația 40”, pe o opoziție veritabilă, întărirea relației dintre biserică și societate, reinițierea dialogului cu tinerii și continuarea parteneriatului cu președintele României, Traian Băsescu.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.