UBB-ul inaugurează un cămin, care a mai fost inaugurat de Andrei Marga, doar că atunci era netencuit

de admin

Universitatea Babeş-Bolyai a fost pusă în situaţia nefericită de a inaugura de două ori un cămin studenţesc şi asta pentru că, deşi era netencuit şi avea doar o cameră sau două mobilate, fostul rector al UBB, dl Andrei Marga s-a grăbit să inaugureze căminul sportiv Flavia Rusu, cu câteva zile înainte de a-i expira mandatul de rector, probabil pentru al bifa pe lista de realizări a domniei sale.

Însă, abia acum căminul a fost cu adevărat finalizat şi va putea fi redat studenţilor. Potrivit reprezentanţilor UBB “Căminul Sport XXI este cel mai recent obiectiv de investiţii realizat de UBB şi finalizat în luna noiembrie 2012. Este cel mai nou cămin al Universităţii Babeş-Bolyai asigură peste 500 de locuri de cazare şi dispune de 70 de locuri de parcare, 6 lifturi, căi de acces pentru persoanele cu dizabilităţi, precum şi spaţii tehnice pentru spălătorie, uscătorie şi depozitare, iar valoarea totală a investiţiei depăşeşte 30 de milioane de lei.”

Numele de Flavia Rusu a fost dat tot de către vechea conducere a UBB şi face referire la decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, care a încetat subit din viaţă în urmă cu câţiva ani.

Video de la prima inaugurare.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.