“U” Cluj – Rapid București: 1 – 2

de admin

“Universitatea” Cluj a întâlnit în această seară, pe Cluj Arena, formația Rapid București, în cadrul etapei a XV-a a Ligii I. Acesta a fost primul meci pentru Șumudică din postura de proaspăt antrenor al clujenilor.

Primul cartonaș galben al meciului l-a arătat centralul Unimățan în minutul 10, pentru căpitanul Pătrașcu.

Jucătorii gazdelor au fost mai periculoși decât bucureștenii în prima jumătate de oră. Dos Santos l-a încercat cu un șut puternic pe portarul advers în minutul 13, însă balonul expediat de atacant a fost respins în corner.

Herea a deschis scorul pentru giuleșteni, în minutul 26. Acesta a primit mingea de la Teixeira, aproape de colțul careului mic al clujenilor, și-a încercat șutul, și a trimis mingea printre picioarele fundașilor lui “U”, direct în plasa laterală a porții lui Balauru.

Herea vede cartonașul galben în minutul 30 al confruntării.

Dos Santos cade în careul Rapidului, în minutul 30, dar centralul lasă jocul să continue.

Prima repriză a mai adus un singur cartonaș galben, în minutul 38, pentru Renan Da Silva.

Repriza secundă a început fulminant, cu multe cartonașe, dintre care două au fost roșii. Nicolae Grigore și Leandro au văzut fiecare câte cartonaș galben, iar căpitanul oaspeților, Pancu, și Alex Dos Santos, au primit cartonașe roșii în urma unei busculade create la mijlocul terenului, în care au fost bruscați inclusiv arbitrii, iar forțele de ordine au fost aliniate la marginea suprafeței de joc, pregătite să intervină.

În minutul 76, Balauru salvează incredibil o minge expediată din patru metri de atacul Rapidului.

Rapidul se distanțează pe tabelă prin reușita lui Ștefan Grigorie, din minutul 80. Rapidiștii au pornit pe contraatac, trei la trei, Teixeira i-a pasat lui Grigorie Ștefan, care a trimis mingea în vinclul porții lui Balauru.

Oaspeții au fost la un pas de 0 – 3, prin același Ștefan Grigorie, care l-a prins ieșit din poartă pe Balauru. Portarul lui “U” a respins la limită, de sub transversală, mingea șutată de rapidist, de la distanță.

Gol “Universitatea”. A marcat pentru gazde Erico Da Silva, în minutul doi de prelungiri, după o lovitură liberă executată de clujeni. Mingea a fost respinsă slab, în față, de portarul oaspeților, iar jucătorul lui “U” a introdus balonul în poartă.

Iată echipele de start:

“U” Cluj: Balauru, Raul Ciupe, Erico Da Silva, Paraskevas, Lupu, Ionuț Năstase, Aurelian Pătrașcu (c), Vasile Gheorghe, Pestana, Dos Santos, Viorel Dinu.

Rapid București: Pecanha, Octavian Abrudan, Nemanja, Nicolae Grigore, Herea, Pancu (c), Alexandru Coman, Milos Pavlovic, Leandro, Teixeira, Renan Da Silva.

 

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.