TUPEU: La 52 de ani a furat un portmoneu de faţă cu un poliţist. Acum s-a ales cu dosar penal

de Otilia Muresan

În cursul acestei dimineţi, un poliţist din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Cluj-Napoca l-a depistat în flagrant pe Costin N. de 52 ani, din  Cluj-Napoca, în timp ce sustrăgea un portmoneu din geanta unei femei.

Poliţistul l-a urmărit pe suspect în timpul efectuării unei deplasări cu autobuzul 31 B, pe ruta Piaţa Mihai Viteazu spre localitatea Baciu. Ajunşi în staţia de pe strada Corneliu Coposu, suspectul a sustras portmoneul unei femei, în timp ce aceasta din urmă cobora din mijlocul de transport.

În momentul prinderii, poliţiştul a descoperit în buzunarul suspectului un portmoneu care conţinea bani şi acte personale, aparţinând victimei. Poliţiştul a fost sprijinit de poliţişti de la Secţia 1 Poliţie şi Poliţia Rutieră care patrulau în acea zonă în vederea imobilizării suspectului şi conducerea lui la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pe numele suspectului, fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Acesta va fi prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.