Tișe mulțumește Guvernului USL: “România a ajuns în frunte. Locul 8 în lume la preţul carburanţilor”

de admin

Cele doar zece luni de guvernare USL au dus la o creştere a preţului la benzină cu aproape 3% şi cu 3,4 % la motorină. În aceeaşi perioadă, în UE preţul la benzină a scăzut în medie cu 2,7% iar la motorină cu 0,9%.Senator Alin Tise, foto- Otilia Muresan (4)

Suntem pe locul doi în UE – din 27, la creşterile de preţuri la benzină şi pe locul patru în UE – din 27, la creşterile de preţuri la motorină.

România are printre cele mai mari preţuri din lume la carburanţi, raportat la veniturile populaţiei. Potrivit unei analize recente, realizate de Bloomberg, România ocupă locul 8 într-un clasament al celor mai scumpi carburanţi din lume în funcţie de salarii.

Toate astea în condiţiile în care preţurile la alimente au crescut în medie cu 20%, impozitele s-au majorat cu 16% iar inflaţia e de peste 5%.

“Creşterile de pensii şi de salarii la bugetari au fost înghiţite deja de două ori de scumpiri şi de inflaţie! Şi încă lucrurile nu se opresc aici. Ce spun despre asta bugetarii şi pensionarii care trăiesc acum mai prost decat acum 10 luni? Oare ce spun acum după ce au crezut în minciunile USL şi au votat oameni fără valoare puşi pe liste pe care nici măcar nu i-au cunoscut! Unde e bunăstarea promisă de USL atunci când criticau guvernarea PDL? Unde sunt liderii USL care i-au amăgit pe clujeni? Oare de ce nu scot nici un cuvânt ? Pentru că au minţit şi vor plăti politic pentru asta!”, spune senatorul clujean.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.