Tişe: Guvernul USL umileşte oamenii de afaceri şi îi lasă pe clujeni fără locuri de muncă

de admin

După ce a mărit taxele şi impozitele locale cu 16%, guvernul falimentului naţional – Guvernul USL a trecut acum la distrugerea firmelor.Alin Tise, foto- Otilia Muresan (2)

Potrivit senatorului Alin Tişe, foarte mulţi clujeni vor pierde locurile de muncă pentru că multe firme vor da faliment, urmare a acestor măsuri aberante de măriri de taxe, care sufocă economia judeţului.

Introducerea prin Codul Fiscal a unui impozit de 3% din cifra de afaceri a firmelor care obţin venituri sub 65.000 de euro pe an va conduce la desfiinţarea şi pierderea a zeci de mii de locuri de muncă. În plus, impunerea acestui prag încurajează evaziunea
fiscală – firmele care fac cifre de afaceri sub 65.000 de euro vor avea tot interesul să îşi scadă şi mai mult cifra pentru a plăti cât mai puţin la stat.

“Cer guvernului Ponta să nu distrugă viaţa a mii de familii de clujeni, făcându-i şomeri prin pierderea locurilor de muncă. Cer parlamentarilor USL care au uitat de clujeni şi nu au susţinut proiectele de dezvoltare a judeţului, să folosească “prietenia” cu care se laudă, pe care o au cu şefii de partid de la Bucureşti şi
să elimine această mărire de taxe. Nu-i abandonaţi pe clujenii care v-au dat votul! Nu lăsaţi familii întregi fără venituri! Nu umiliţi micii întreprinzători care contribuie prin afacerile lor la dezvoltarea Clujului. Nu distrugeţi viaţa a mii de clujeni!

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.