Tișe: Guvernul Ponta II este suspectat de mediocritate chiar din interiorul USL

de admin

Potrivit senatorului Alin Tișe, semnalele de alarmă trase de PDL în privinţa imposturii Guvernului Ponta II, a lipsei de strategie care riscă să compromită stabilitatea ţării, reuşită de Emil Boc cu sacrificii suportate de către toţi românii, şi care au dus la pierderea alegerilor de către partidul nostru, primesc confirmări din interiorul USL.Senator Alin Tise, foto- Otilia Muresan (3)

“Norica Nicolai, care nu poate fi suspectată de lipsă de aderenţă la grupurile politice care conduc în prezent România, şi reprezintă una dintre cele mai puternice şi influente voci ale PNL, a pronunţat, în legatură cu Guvernul Ponta II, cuvântul “mediocritate”. Doamna Nicolai a dezvăluit aseară românilor, într-o emisiune televizată, că a văzut zilele trecute un proiect de creştere a unor taxe şi impozite, ceea ce reprezintă, în viziunea europarlamentarului român, o soluţie extremă care ar demonstra incapacitatea unei viziuni durabile pentru mediul de afaceri, generator de venituri la buget.

De asemenea, a cerut miniştrilor ca, în momentul în care propun acte normative, să îşi justifice demersurile ataşând studii de impact. Şi asta ca să nu trebuiască a fi modificate după două luni, cu scuza “am greşit”. O inţeleg pe doamna Nicolai, ingrijorarea sa este justificată, semnalele din mediul de afaceri sunt de natură să pună pe gânduri orice minte lucidă. Şi o felicit cu sinceritate, pe această cale!

Iată, prin urmare, că Executivul îşi creionează, mai repede decât au prognozat cei mai pesimişti comentatori, un portret de Guvern de cârpaci. Cârpaci II. Să ne ferească Dumnezeu!”, declară Alin Tișe.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.