Terapia sprijină Clujul – Capitală Culturală Europeană, cu 50.000 de lei

de admin

Compania Terapia Ranbaxy se alătură demersului de obţinere a titlului de Capitală Culturală Europeană pentru Cluj-Napoca în 2021. Sprijinul financiar al producătorului din industria farmaceutică se ridică la 50.000 euro.

Conducerea autorităţilor locale şi judeţene au asigurat cei doi parteneri că vor sprijini acest proiect din punct de vedere administrativ

“Reuşita acestui proiect depinde de modul în care întreaga comunitate clujeană se va implica în susţinerea lui. Acest proiect este al comunităţii clujene, nu este al unui om politic sau partid sau instituţii, de aceea salut acest proiect care vine în prelungirea ideii pe care încă de la început am dorit să avem un proiect care să fie al comunităţii. Salut faptul că marile branduri clujene se implică, iar Terapia este printre cele mai importante, este alături de cel mai important proiect al comunităţii, pe termen mediu şi lung”, a edilul Emil Boc.

La eveniment au mai luat parte şi prefectul Clujului, Gheorghe Vuşcan şi Vakar Istvan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.