Târg de job-uri pentru floreşteni

de admin

S.C. T Smart Servicii S.R.L. în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Cluj, Primăriile Comunelor Floresti, Ciurila şi Aghireşu organizează la finalul lunii februarie 2013 un târg de slujbe în comuna Floreşti. targ job

Evenimentul va avea loc în data de 27 februarie, între orele 10,00 – 16,00, în incinta Sălii Sporturilor din comuna Floreşti, Bulevardul Cetatea Fetei nr.5.

Târgul de job-uri este o acţiune organizată în cadrul proiectului “O viaţă mai bună pentru cei din mediul rural” cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Evenimentul se adresează firmelor care doresc să facă angajări în viitorul apropiat pe posturile vacante disponibile şi celor care doresc să îşi formeze o bază de date relevantă cu posibili angajaţi, pentru planurile de perspectivă.

Angajatorii vor putea participa gratuit la acest eveniment, asigurânduli-se contactul cu peste 300 de candidaţi, cu diferite specializări, pentru a putea identifica rapid persoanele potrivite pentru posturile vacante.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.