Strada Mozart, cu 3 tipuri de proprietari și lățime sub 7 metri, reușește să intre în reabilitare din martie

de admin

Strada Mozart din Cluj-Napoca va fi reabilitată în acest an, anunță primarul Emil Boc. Locuitorii acestei străzi au trăit fără speranțe în acest sens în ultimii ani, mai ales având în vedere că o Hotărâre de Consiliu Local din 2010 împiedica acest proiect deoarece lățimea străzii era de sub 7 metri, iar o bună bucată din carosabil nu are proprietar, drumul fiind amenajat pentru deservirea CAP-ului.Consiliul Local, foto- Otilia Muresan (2)

“Nu trebuie să îi condamnăm pe cetățeni să rămână pe străzi neasfaltate, jenante pentru municipiul Cluj-Napoca. Pe strada Mozart există o porțiune în proprietatea domeniul public, unde Primăria nu a intervenit niciodată, pe celălalt tronson există o porțiune care nu are proprietar, iar o porțiune este cedată de către toți riveranii, domeniului public. Sunt orașe mari din România care au rezolvat preluarea unor străzi în domeniul public”, a declarat consilierul local Popa Irimie.

Primarul Emil Boc a menționat că Studiul de Fezabilitate pentru reabilitarea întregii străzi a fost finalizat pentru toată strada, iar dacă este rezolvată problema de proprietate, se pot demara lucrările de reabilitare.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.