“Specialiștii” lui Uioreanu

de clujazi

Directorul Univers T, Valentin Lungu a propus în ultima şedinţă a Consiliului Județean Cluj o schimbare de organigramă, care prevedea mărirea numărului de angajați cu puțin sub 20 %, chiar dacă nu știe care sunt veniturile pe care le are societatea şi nu are niciun plan de dezvoltare a societății.

Consilierul județean al PDL, Horatiu Catarig, a solicitat lămuriri pentru necesitatea măririi numărului de angajați cu aproximativ 20 de procente. Explicațiile au fost mai mult decât insuficiente, directorul justificând că dorește să înceapă o nouă activitate, cea de catering şi că are nevoie de 3 administratori pentru terenurile de tenis. Ne întrebăm dacă are 10 terenuri de tenis Univers T sau dacă dorește să aibă un program non-stop.

“Am dori ca întâi să ne puneţi la dispoziție un plan de dezvoltare, să ne explicați pentru ce aveți nevoie de noi angajări şi care ar fi creșterea veniturilor datorate noilor angajări”, a comentat liderul consilierilor județeni ai PDL, Alexandru Coroian.

La întrebarea pusă de consilierul Catarig directorului Valentin Lungu, prin care reprezentantul PDL cerea să fie informat plenul în legătură cu redevenţa primită lunar de la Iulius Mall, acesta din urmă a solicitat ajutorul Directoarei Economice. Practic, Directorul nu ştia că încasează lunar 47.000 euro, adică peste jumătate de milion de euro, într-un an.

De menționat este că redevenţa încasată de la Iulius Mall reprezintă aproape 50% din totalul veniturilor societății. Deci practic directorul dorește mărirea organigramei cu puțin sub 20% fără a ști ce venituri are societatea pe care o conduce.

” Nu este normal ca în momentul când soliciti o mărire de organigramă să nu ai un plan de dezvoltare şi o simulare de buget pentru anul viitor. Trebuie să știi care sunt veniturile suplimentare care le vor aduce noile locuri de muncă pe care le creezi”, a declarat Horaţiu Catarig.

Practic, la Univers T doresc să angajeze oameni, şi după aceea vor vedea dacă aceste angajări vor aduce venituri suplimentare sau doar cheltuială.

În mandatul Președintelui Uioreanu toate regiile au avut nevoie de angajări suplimentare?

Amintim că şi SC TETAROM SA şi-a mărit organigrama cu aproximativ 20% cu toate că nu şi-a extins activitatea.

 

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.