Specialiştii de la Google instruiesc studenţii de la UBB

de Otilia Muresan

Peste 200 de studenţi ai Departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate din cadrul Facultății de Științe Politice, Adminsitrative și ale Comunicării a Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) Cluj vor fi instruiți, în perioada 8 noiembrie – 14 decembrie 2012, de specialiştii Google, în cadrul programului “Online Marketing Academy”.

Studenţii care s-au înscris în ultimele două săptămâni vor participa, în cadrul programului-pilot, la 5 cursuri gratuite, a câte 3 ore, pe teme de promovare şi modele de business online, despre uneltele Google pentru afaceri pe web.

Programul se adresează studenților din anii terminali la nivel de licenţă, master și doctorat, iar cursurile vor fi susținute de specialiști în mediul online din cadrul Google și din agenții de top din România și din străinătate. La finalul celor 5 cursuri, studenţii vor susţine un examen, iar primii 25 de absolvenţi vor fi premiați cu câte o tabletă cu sistem Android.

Iniţiativa vine să răspundă interesului crescut al studenților privind mediul online și oprtunitățile pe care acesta le oferă tinerilor antreprenori.

Departamentul de Comunicare, Relații Publice și Publicitate dorește să ofere studenților cunoștințele în domeniul publicității online necesare pentru angajarea în agențiile de top din țară și din străinătate sau pentru iniţierea unei afaceri proprii.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.