Sindicaliştii clujeni taxează ignoranţa Guvernului Ponta prin votul la parlamentare

de admin

Sindicaliştii clujeni sunt hotărâţi să taxeze prin votul lor ignoranţa de care a dat dovadă Guvernul Ponta faţă de doleanţele muncitorilor care au cerut modificarea prevederilor Legii dialogului social, adoptată prin asumarea răspunderii de către Guvernul Boc.

Preşedintele Confederaţiei Sindicală Cartel Alfa Cluj, Valentin Ilcaş, îndeamnă sindicaliştii clujeni să taxeze din vot faptul că au fost ignoraţi de către USL.

Ilcaş a precizat astăzi că deşi Guvernul Ponta a căzut la un acord cu partenerii sociali şi au fost promovate mai multe Proiecte de Ordonanţă pentru modificarea Legii dialogului social, acestea nu au mai fost adoptate de către USL.

Sindicaliştii din întreaga Europă acuză Guvernele aflate la putere după ce măsurile de austeritate impuse de instituţiile financiare internaţionale nu au produs rezultatele aşteptate.

Astfel, mâine, cu începere de la ora 15,00, sindicaliştii clujeni organizează un protest în faţa Prefecturii Cluj, acţiuni similare fiind organizate mâine în înreaga Europă.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.