Senatorul Alin Tișe vrea să atragă pentru Cluj, 7 miliarde de lei de la bugetul de stat

de admin

Proaspăt devenit senator, Alin Tișe își începe în forță mandatul. În acest sens, parlamentarul a întocmit deja 400 de amendamente la Legea bugetului de stat, prin care poate aduce județului Cluj aproximativ 7 miliarde de lei.

Toate aceste amendamente pot fi susținute de toți parlamentarii de Cluj. Așa cum noi am reușit timp de 4 ani de guvernare să aducem bani către Cluj, sper ca și parlamentarii opoziției să facă front comun pentru a aduce cât mai multe resurse financiare aici. Sper ca în acest mandat, date fiind promisiunile din campania electorală, să fie aduși mai mulți bani la Cluj decât am reușit noi să aducem”, a declarat Alin Tișe.

Printre amendamentele propuse de Alin Tișe se regăsesc infrastructura de transport a municipiului Cluj-Napoca, finanțarea pistei de 3500 m a Aeroportului Internațional Cluj-Napoca, care are finanțare doar pentru 2100 m, finanțare pentru Autostrada Transilvania și Centrura Ocolitoare, extinderea Parcului industrial Tetarom III, hidrocentrala Tarnița-Lăpuștești – pentru finalizarea studiilor legate de proiect, Filarmonica, Spitalul Regional de Urgență, Centrul de conferințe regional, Capitala Culturală a Tineretului, finalizarea Sălii Polivalente, cofinanțarea unor reabilitări de străzi și drumuri județene.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.