Senatorul Alin Tișe cere Guvernului Ponta să amâne intrarea în vigoare a ordonanței referitoare la noile permise auto

de admin

Senatorul Alin Tișe cere Guvernului Ponta să amâne intrarea în vigoare a ordonanței referitoare la noile permise auto, care vor putea fi realizate începând din 19 ianuarie doar împreună cu obligativitatea efectuării unei vizite medicale.

Alin Tișe solicită acest lucru după ce a urmărit modul în care sute de clujeni sunt umiliți zilnic, la cozile interminabile, formate în fața Poliției Rutiere.

“De o săptămână sunt umiliți clujenii. În această dimineață 400 stăteau la coadă pentru a-și schimba permisul. Deși USL promitea bunăstare, iată că au oferit cozi interminabile, ne-am întors la cozile comuniste”, a declarat dânsul.

Senatorul face un apel atât la prefectul Gheorghe Vușcan, care poate capacita inclusiv personalul de la Pașapoarte pentru a activa în cadrul serviciului de schmbare a permiselor auto, cât și la șeful prefectului de Cluj, premierul Victor Ponta, care poate amâna cu câteva luni intrarea în vigoare a respectivei ordonanțe.

“Nu este firesc să-i umilim pe clujeni. Și în trecut s-a mai întâmplat ca personalul de la Pașapoarte să fie repartizat la permise auto. Cred că dacă ar fi o perioadă mai lungă în care cetățenii să-și poată schimba permisele, nu ar fi la fel de lungi cozile”, declară Alin Tișe.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.