Sancţiuni după meciul de fotbal Universitatea – CFR

de admin

În urma desfăşurării meciului de fotbal din data de 24 septembrie a.c. dintre echipele “Universitatea” Cluj şi CFR Cluj, din cadrul Ligii I, ediţia 2012-2013, pe stadionul Cluj Arena din municipiul Cluj-Napoca, au fost aplicate zece sancţiuni contravenţionale.

A. D. E. de 23 de ani, F. M. de 40 de ani şi K.A. de 37 de ani au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de 100 lei pentru consum de băuturi alcoolice pe timpul deplasării spre stadionul Cluj Arena.

 P.V.S. de 25 de ani şi C.V.S. de 32 de ani au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de 1.500 lei pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. De asemenea s-a aplicat măsura complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal pe o perioadă de 1 an pentru injurii adresate jandarmilor şi nerespectarea indicaţiilor acestora-

Cinci sancţiuni au fost aplicate pentru adresarea de injurii şi cuvinte jignitoare personalului firmei de pază, suporterilor oaspeţi.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate este de 3.925 lei.

De asemenea, pentru două persoane au fost întocmite actele de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinere şi folosire în incinta arenei sportive de articole pirotehnice, indiferent de categorie”.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.