S-a dat drept mecanic și a vândut mașina de 30.000 lei a unui client la dezmembrări

de Otilia Muresan

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Cluj- Biroul 1 au depistat şi identificat pe Gheorghe L. care este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi abuz de încredere, ambele infracţiuni în formă continuată.Masina, foto Otilia muresan

În cursul lunii august 2012, suspectul, pretinzându-se drept mecanic auto, cu atelier în localitatea Floreşti, a preluat de la partea vătămată un autoturism în vedere efectuării unor reparaţii.

În perioada august-octombrie a.c., a pretins părţii vătămate să îi remită diverse sume de bani pentru cumpărarea unor piese necesare şi rectificarea altora, motivând că a descoperit nişte defecţiuni. A primi în total 3.950 lei, însă în realitate nu a achiziţionat piesele. Mai  mult, acesta a vândut piesele cele mai importante ale motorului( injectoare, pompa de injecţie, turbosuflantă etc.). În continuare, suspectul a refuzat restituirea autoturismului către proprietar, însuşindu-l pe nedrept.

Gheorghe L. a înstrăinat autoturismul, acesta fiind ulterior dezmembrat şi vândut piesă cu piesă. Prejudiciul cauzat este estimat la suma de 30.000 lei.

Instanţa dispus luarea măsurii obligării de a nu părăsi localitatea faţă de suspect.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.