Rampa de la Pata Rât a fost închisă vineri. Deocamdată nu sunt soluții pentru criza deșeurilor

de admin

Garda de Mediu a decis, vineri, închiderea Rampei de la Pata Rât, firmele de colectare a deșeurilor fiind lăsate fără spațiu de depozitare.

“Rampa a fost închisă, astfel că acum căutăm alte variante de depozitare, dar pentru moment nu avem nimic concret. Vă vom informa când vom gasi soluţia. Rampa nu poate fi folosită deocamdată”, a declarat Gheorghe Şurubaru.

Edilul Emil Boc spune că nu sunt probleme în acest sens, fiind deschisă o celulă temporară de depozitare a gunoiului menajer.

Cu toate acestea, Sergiu Hosu, directorul Rosal Cluj îl contrazice pe primar şi spune că de fapt Rosal nu duce gunoiul niecăieri. “Nu ducem gunoiul. Astăzi urmează să primim un răspun exact. La rampa temporară se poate duce doar fracţia uscată, adică plasticuri, crengile, frunzele, dar fracţia umedă nu o ducem acolo. Noi am ridicat fracţia umedă, adică deşeurile menajere şi am depozitat-o în utilaje până acum, dar sper să se rezolve astăzi şi această problemă”.

Comisariatul General al Gărzii de Mediu București a amendat, vineri, firma Brantner Vereș, cu 30.000 de lei și a închis rampa de la Pata Rât, pentru funcționare ilegală.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.